Despre site

Deci, vrei sa afli mai multe despre noi… super tare! Inseamna ca am reusit sa iti trezim interesul cu proiectul nostru si vrei sa afli cine se afla in spatele sau. 🙂

Sa incepem cu… inceputul. Numele nostru este Andrei, Mihaela si Iazmina – trei tineri dinamici care au o pasiune pentru acest domeniu inca din frageda pruncie. Ne-am intalnit pentru prima data la Universitate, in urma cu 5 ani, iar de atunci am reusit sa punem bazele mai multor proiecte in online. Deoarece am observat o lipsa acuta de surse de incredere si de calitate pe nisa produselor naturale in Romania, am luat hotararea ca in acest an sa o abordam si pe aceasta.

Tinand cont ca suntem studenti la medicina, am zis ca avem ocazia sa facem ceea ce ne place fiind in acelasi timp si de ajutor pentru toti cei care, din diferite motive, nu doresc sa apeleze la produsele conventionale ci, pentru inceput isi doresc sa vada daca se pot trata cu ajutorul produselor naturale.

Deoarece piata este una extrem de diversa, fiind prezente sute, daca nu chiar mii de produse doar pe piata romaneasca, am considerat ca trebuie sa facem de urgenta o lista cu cele mai de incredere, care intr-adevar merita atentia romanilor – dupa cum se stie foarte bine, multi producatori nu fac altceva decat sa urmareasca obtinerea unui profit foarte mare, uitand pur si simplu sa se gandeasca si la altii inafara de ei. Rezulta pastile care nu au nici un efect ori, in cel mai negru scenariu, singurul efect pe care il au este unul negativ. Iata asadar de ce este atat de important sa te documentezi temeinic inainte de a scoate banii din buzunar.